X ETAR

“Norma centar” je u okviru  svojih programskih  radionoca  kreirao i radionicu X-etar  na kojoj  upoznajemo  učesnike kako  i koji mirisi  prirodnih eteričnih ulja utiču pozitivno na  emocije i stanja kao što su samopouzdanje, opuštenost, kreativnost, fokusiranost,radost, smirenje, pozitivnost, efikasnost i kako sami da ih naprave.

X-etar radionice su namenjene poslovnim ljudima, mladima, mamama i tatama, trudnicama, osobama 3 doba, sportistima, onima koji su u delikatnim emotivnim, fizičkim i mentalnim stanjima.

Na X-etar radionicama učesnici prave svoje mirisne mešavine

X Etar mirisne mešavine koje učesnici  sami prave  po drevnim recepturama koje su sakupili vrhunski poznavaoci dejstava eteričnih ulja, za pojedina  stanja koje žele balnsirati, one generalno utiču i na :

  •  blagostanje čitavog organizma,
  •  dostizanje optimalnog  fizičkog, emotivnnog, mentalnog sklada,
  •  podizanje mentalnih potencijala i raspoloženja,
  •  smanjenju stresa i napetosti.

Radionice održavamo i za zainteresovane kompanije i organizacije   koje brinu o blagostanju i efikasnosti svojih zaposlenih.

POZIVAMO društveno odgovorne kompanije da donacijom pomognu održavanje besplatnih radionica  za trudnice, stara lica u domovima, za roditelje sa decom  sa teškim i retkim oboljenjima.