O nama

Priča o nama
Norma centar je neprofitno udruženje koje se bavi promocijom i podrškom u obnovi duhovno-moralnih vrednosti u društvu kroz realizaciju posebnih programa i aktivnosti u cilju dostizanja pojedinačnog, porodičnog i zajednickog dobra .

Programi:

  1. PravoUčilište
  2. Zajedničko dobro
  3. Duhovnost i porodično zdravlje 

 

Naš tim čine lekari, biolozi, pedagozi, filozofi, inžinjeri, fizičari, hemičari, zanatlije, muzičari, pojci, pisci, domaćice, privrednici i svi oni koji žele da daju svoj doprinos vraćanju duhovno moralnih vrednosti u porodice, kulturu, obrazovanje, zdravstvo i sve ostale segmente za zajedničku  dobrobit i blagostanje društva.

Statut Udruženja

PRAVOUČILIŠTE

Cilj Pravoučilišta je da na savremen način, uči životu ustrojenog prema božanskim duhovnim i moralnim zakonima  kao i na poboljšanju i sticanju novih znanja, veština, sposobnosti, u skladu sa potrebama zajednice.

Zajedničko dobro

Zajedničko dobro je sve ono što dopinosi dobrobiti društva u celini  a ne samo samo onima koji pripadaju  ekonomskoj i političkoj eliti.

DUHOVNOST I ZDRAVLJE

Samo duhovno zdrav čovek  se može zvati zdravim. Negovati svoje duhovno zdravlje je obaveza svih nas bez razlike jer utiče na sve, na naše fizičko zdravlje, naše bližnje, na okolinu, na društvo u celini!