О нама

Прича о нама
Норма центар је непрофитно удружење које се бави промоцијом и подршком обнове духовно-моралних вредности у друштву кроз реализацију посебних програма и активности у циљу достизања појединачног, породичног и заједничког добра .

Програми:

  • ПравоУчилиште
  • Заједничко добро
  • Духовност и Породица

 

Наш тим чине лекари, биолози, педагози, филозофи, инжињери, физичари, хемичари, занатлије, музичари, појци, писци, домаћице, привредници и сви они који желе да дају свој допринос враћању духовно моралних вредности у породице, културу, образовање, здравство и све остале сегменте за заједничку  добробит и благостање друштва.

Statut Udruženja

ПРАВОУЧИЛИШТЕ

Циљ Правоучилишта је да на савремен начин, учи животу устројеног према  духовним и моралним законима  као и на побољшању и стицању нових знања, вештина, способности, у складу са потребама заједнице.

Заједничко добро

Заједничко добро је све оно што допиноси добробити друштва у целини  а не само само онима који припадају  тзв. економској и политичкој елити.

ДУХОВНОСТ И ЗДРАВЉЕ

Само духовно здрав човек  се може назвати здравим. Неговати своје духовно здравље је обавеза свих нас без разлике јер утиче на све, на наше физичко здравље, наше ближње, на околину, на друштво у целини!