5G ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ И ПАМЕТНИ ГРАДОВИ – прича са могућим лошим крајем или…

0

Прича каже да :

„ 5G генерација доноси много бржи одзив мреже и много већу брзину преноса података, омогућава да виртуелна и проширена реалност буду много доступније јер ћете је моћи користити уз помоћ својих најновијих 5G Паметних телефона. 5G мрежа ће омогућити да се са уређајима управља у реалном времену, да заживе мреже великог броја сензора (Интернет ствари – ИОТ ) које управљају градским сервисима и великим системима (Паметни градови). Све ово ће утицати не само на повећање квалитета свакодневног живота и смањења трошкова пословања, већ ће отворити и велики број могућности за развој нових послова и  предузетништво…“

Баш је лепа ова прича јер и одрасли воле да се играју са паметним телефонима и воле бајке али бајка о 5G  неће имати  баш срећан крај ако се људи се не информишу о њеној правој природи и не предузму нешто да се заштите од тога.

Ова лепа прича о Паметним телефонима и Паметним градовима,  коју пласира ИТ индустрија уз помоћ, плаћених лобиста, политичара, наручених позитивних чланака, наручених научних истраживања је реална прича иза које се крију ПАНДОРИНА КУТИЈА И ПАКЛЕНИ ГРАДОВИ.

Скривена страна приче о 5G  у Србији:

Оно што можда не знате и нису вас информисали да се увођење 5Г бежичне мреже, која улази у микроталасни спектар и по ЕУ Анализи о развоју 5Г мреже из априла 2019.године коју је тражио Европски парламент, сматра потенцијалним великим ризиком на здравље и безбедност људи и животну средину, повећањем радијације електомагнетног зрачења (ЕМЗ) узрокованих радом 5Г бежичне мреже .

Једноставним језиком речено а поткрепљено научним доказима и међународним Апелом преко  2.000  независних лекара, физичара, биолога и бројних научника, може вас и вашу породицу и децу разболети од великог броја онколошких обољења, смањити плодност, утицати на ментално здравље, на пораст неуролошких болести.

Поред свих тих чињеница, наша Влада Републике Србије је одлучила да 2020. године несметано 5Г стартује у Србији и дозволила  да се базне станице за “Паметне градове”  постављају и   још недовољно испитана микроталасна пратећа технологија пушта у промет без јавних дебата, без дијалога да ли то грађани желе, без дугорочних студија о здрављу и утицају на животну средину, без сталне и независне контроле, да ли и како се сада и како ће се поштовати  прописи о нејонизујућем зрачењу у које радијација  од бежичних  5Г таласа спада.

 

Како ћете се осећати када сазнате да ваш свет постаје потпуно контролисан. Телекомуникациона индустрија у Србији  покриће и опремиће  скоро све уличне светиљке, комуналне објекте  широм земље са бежичним антенама „малих ћелија“ које зраче  непрестано ризичним по здравље зрачењем и биће угрожени наши домови, школе, вртићи, радна места… Биће их свуда јер ће се и сензори инсталирати свуда око нас и у свему, од одеће, кућних апарата, грађевинског материјала, аутомобила, козметике, играчака, рачунара, намештаја да би били Паметни.

Како ћете се осећати када сазнате да се скоро две  деценије у Америчкој војсци  5Г користи као војно оружје а последњих година и у полицији, за контролу маса и разбијање окупљених незадовољних грађана или хулигана.  Скоро ништа вам не може помоћи нарочито  у “Паметним градовима”да се од те напредне технологије склоните или се можете сакрити јер је такве природе, да  може да прати чак  и ваше откуцаје срца у маси од милион људи.

Како ћете се осећати када буде убрзано нестајао живи свет,  пчеле, птице, дрвеће и многе биљне и животињске врсте јер  спектар електомагнетног  зрачења на коме ради 5Г  је  микроталасан,   који доказано негативно утиче  на живи свет и животну средину.

Каква ће нам изгледати наша Србија, бетонирана, пуна ГМО, без здраве, природне хране, без цвећа и дрвећа, са  мањком чистог ваздуха, Србија  у којој  уместо здраве деце која весело трче по пољанама или парковима, живе многа  болесна деца са породицама  у виртуалном свету, трежећи помоћ кроз коорпоративну медицину и науку као што су Биотехнологија, Нанотехнологија и сл…

 

Како се ћете се осећати када сазнате да je увођењем 5Г повећана опасност од сајбер напада и тиме потенцијално угрожена НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ СРБИЈЕ. 

Знате ли да ће  додатно наша држава ОСИРОМАШИТИ и бити оптерећен буџет Србије и Здравствени фонд јер где год је у свету уведена  5Г микроталасна бежична мрежа тамо је пораст тешких болести и удар на здравствени фонд и осигурање. То нам може посведочити и најновија економска анализа из Канаде.

 

Да ли вам је позната чињеница да  је  априла 2017. године држава Србија, потписивањем Споразума са Кином и њиховом компанијом Хуавеј,  се обавезала да  стави ту међународну коорпорацију у повлашћен положај јер ће они без конкуренције једини градити  информациону инфраструктуру  тзв. Развој информатичког пута свиле а ми узимати за то кредите и трошити новац из буџета грађана Србије  а да најважнији детаљи  тог споразума морају бити и остати државна тајна!?

 

Да ли ће бити вама и вашој породици добро због овог напредног технолошког напретка, када ви због своје “несавршености” и трошкова које послодавац има за вашу плату,  изгубите посао јер ће вас заменити неки напредни робот а вештачка интелигениција буде доносила одлуке о вашем животу уместо вас. А то се све  предвиђа кроз разна међународна документа, стратегије, директиве и доминантним правцем развоја коју  пропагира Телекомуникациона и ИТ индустрија кроз Трансхуманизам као науку и живот будућности који треба да своју доминацију  доживи већ 2045.године

 

 

 

 

Шта нам ваља чинити да ова 5Г  прича  у Србији ипак  има срећан крај 

Важно је да  ставимо као приоритет Безбедност и Заштиту здравља људи и животне средине, испред профита коорпорација ИТ индустрије и свих осталих  које гурају агресивно овакав  технолошки напредак , који иде на штету живота и здравља људи, уништава природу,  достојанство и слободу Човека.

 

Тражимо од Народне скупштине  да прогласи МОРАТОРИЈУМ НА 5Г У СРБИЈИ из предостожности!!! Тражимо да будемо и ми безбедни и заштићени као Белгија, Француска, Пољска, Италија, Русија и још много других земаља  у чијим  градовима је забрањено увођење 5Г мреже!!! 

Бојкотујмо производе и услуге оних  мобилних оператера који су почели да пропагирају 5г мобилне телефоне и постављају 5Г базне станице по Србији!

Будимо активни и не одступајмо  у одбрани наших Уставних права, поштовања закона и међународних конвенција који су прекршени  доношењем таквих Стратегија и одлука Владе којима се убрзано уводи  5Г у Србији и намером да ми постанемо први у региону стартовањем већ следеће  2020. године ове бежичне  микроталасне радијације  у нашим Паметним/Пакленим градовима!!!