О нама

Прича о нама
Норма центар је непрофитно удружење које се бави промоцијом породичних вредности, обновом духовно-моралних вредности у друштву, одрживим развојем, заштитом животне средине, истраживањем утицаја духовности на здравље кроз реализацију посебних програма и активности у циљу достизања појединачног, породичног и заједничког добра.

Програми:

  • ПравоУчилиште
  • Заједничко добро
  • Духовност и Породица

 

Норма центар је :

  1. Један од оснивача секције за Традиционалну медицину Српског лекарског друштва;
  2. Стални члан Комисије за одрживост и друштвену одговорност при националном Институту за стандардизацију Србије;
  3. Један од оснивача покрета “Алијанса за заједничко добро”;
  4. Иницијатор оснивања  “Савеза православних жена-Православна”;
  5. Члан  мреже НВО које се баве питањем заштите животне средине механизма “Зелена столица “као сталног учешћа представника цивилног сектора на седницама Одбора за заштиту животне средине (Одбор) Народне скупштине Републике Србије (Народна скупштина) 

 

Наш тим чине лекари, биолози, педагози, филозофи, инжињери, физичари, хемичари, занатлије, музичари, појци, писци, домаћице, привредници и сви они који желе да дају свој допринос враћању духовно моралних вредности у породице, културу, образовање, здравство и све остале сегменте за заједничку  добробит и благостање друштва.

ПИБ:107985698

Матични број:28107781

Жиро рачун број: 160-387022-03

Statut Udruženja

ПРАВОУЧИЛИШТЕ

Циљ Правоучилишта је да на савремен начин, учи животу устројеног према  духовним и моралним законима  као и на побољшању и стицању нових знања, вештина, способности, у складу са потребама заједнице.

Заједничко добро

Заједничко добро је све оно што допиноси добробити друштва у целини  а не само само онима који припадају  тзв. економској и политичкој елити.

ДУХОВНОСТ И ЗДРАВЉЕ

Само духовно здрав човек  се може назвати здравим. Неговати своје духовно здравље је обавеза свих нас без разлике јер утиче на све, на наше физичко здравље, наше ближње, на околину, на друштво у целини!