ИНДИВИДУАЛНЕ СЕСИЈЕ

 Удружење „Норма центар“ је прво удружење у Србији које кроз едукацију, истраживања и практичан рад даје значајан допринос за област ДУХОВНОСТ И ЗДРАВЉЕ и преко свог представника активан је члан секције за Традиционалну медицину Српског лекарског друштва, чији је један од оснивача.

Свој рад и достигнућа “Норма центар” је у децембру 2015. године представио лекарима и практичарима секције за Традиционалну медицину Српског лекарског предавањем “ИСЦЕЉЕЊЕ ЖИВОТА-успостављање Норме здравља”.

ИНДИВИДУАЛНЕ СЕСИЈЕ спроводи искусан тим холистичких практичара са међународним искуством. 

Изазови савременог живота су веома комплексни тако да само холистички приступ може помоћи у оптимализацији свих аспеката здравља човека и  научити га да сачува свој мир и буде у складу са својом Нормом здравља. Само смирен човек и духовно јак је и задовољан, радостан а самим тим и здрав човек.

У свету постоји више стотина разних метода за побољшање стања човека али упитно је да ли се оне баве и узроцима зашто је дошло до нашег енергетског, емотивног дисбаланса, погоршања здравственог статуса и негативних околности, што је кључно.  Наш тим је своје  знање и  богато  искуство усмерио и даје максималну посвећеност сваком клијенту појединачно јер свако има своју Норму здравља и свако представља мали Универзум за себе.

Кроз ИНДИВИДУАЛНЕ сесије  клијент  упознаје  примарне узроке у себи и око себе које су довеле до одступања од њихове Норме здравља,  како  да чини унутрашље промене и мења се свесно на своју добробит, јер само такве промене доводе до побољшања на  физичком, менталном и духовном нивоу. Тада и животне околности постају оптималније и квалитетније, тада он достиже своју Норму здравља.

За више информација и за заказивање Ваше ИНДИВИДУАЛНЕ сесије,  можете се обратити НАТАШИ ДЕЛИЋ, кординатору холистичких практичара, на телефон 061 136 15 99 , радим даном у периоду од 13-17 сати или на е-пошту norma.centar@gmail.com.